Diskussion:Elev- og studenterbevægelsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har sat POV på denne artikel, som er ensidig beskrivelse af aktioner uden beskrivelse af bevægelsen, dens formål, historie og resultater. Jeg har iøvrigt ikke kendskab til, at en sådan bevægelse skulle findes som et officielt organ. Det virker som noget, nogen har fundet på? --Sir48 (Thyge) 11. feb 2007 kl. 03:20 (CET)

Elev- og studenterbevægelsen er ikke et samlet organ eller paraplyorganisation. Det er en fællesbetegnelse for interesseorganisationerne der organiserer elever og studenter i danmark. Det er bestemt ikke noget nogen har fundet på, men det er nok mest et begreb der bliver brugt af folk der er aktive i elev- og studenterbevægelsen. Jeg kan ikke se hvorfor denne artikel skulle blive POV bare fordi den giver et meget overfladisk billede af elev- og studenterbevægelsens udenomsparlamentariske aktivitet. Jeg mener at denne artikel er en stub og ikke en POV. Men hvis der er en der vil konkretisere kritikken skal jeg nok gøre mit bedste for at rette.

Enig med ovenstående - artiklen burde da ikke være POV, men nærmere stub. Ikke desto mindre vil jeg gerne prøve at uddybe artiklen og tilføje nogle historiske facts, når jeg lige finder tid. --Pelle Dam 30. maj 2007, 23:49 (CEST)[svar]

Som tidligere aktiv i elev- og studenterbevægelsen vil jeg nu nok mene at artiklen er ganske subjektiv og man kan stille spørgsmål ved flere af informationerne heri. Der er ikke noget organ der hedder "elev- og studenterbevægelsen", det er blot en fællesbetegnelse for de forskellige organisationer og artiklen burde udarbejdes herudfra. Såfremt artiklen skal være med, bør den ændres radikalt - måske i samarbejde med andre organisationer i "elev- og studenterbevægelsen"? -- Michael Løgtholt 30. juli 2007, 14:41 (CET)

Jeg har nu påbegyndt et omfattende arbejde med en historisk opsummering om elev- og studenterbevægelsen, som jeg meget håber at nogen kan følge op på. Jeg erkender at der primært er fokus på elevbevægelsen, altså folkeskoleelever og ungdomsuddannelser, da det er dem jeg ved mest om. Måske andre kan råde bod på det? Så kan vi forhåbentlig blive enige om at få den POV fjernet snarest... --Pelle Dam 9. dec 2007, 13:35 (CET)