Diskussion:Elfenbenskysten

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Er det rigtigt at Elfenbenskysten nu hedder Côte d'Ivoire på dansk, eller er det bare landets officielle politik at det skal hedde Côte d'Ivoire på alle sprog? Med andre ord: Skal artiklen hedde Côte d'Ivoire eller Elfenbenskysten? Til støtte for at landet faktisk hedder Elfenbenskysten på dansk, kan man fremføre Udenrigsministeriets website, der bruger "Elfenbenskysten": http://www.um.dk/da/menu/Udenrigspolitik/LandeOgRegioner/Afrika/Landefakta/Elfenbenskysten

Jeg vil også tale for at flytte artiklen til Elfenbenskysten. Jeg havde ikke hørt den franske stavemåde benyttet før i Danmark og blot fordi landet hedder noget officielt behøver det jo ikke at hedde det på dansk. I forbindelse med den igangværende konflikt bruger alle medier da også konsekvent Elfenbenskysten.

Isfisk 11. nov 2004 kl. 11:36 (CET)