Diskussion:Elliott Smith

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej allesammen. Det er mig der har der skrevet artiklen og jeg vil virkelig gerne sætte nogle billeder ind, men jer ny her så jeg ved ikke hvordan man gør. Er der nogen der kan hjælpe mig?

-AndersGaardbo

Koden til billeder finder du på Hjælp:Redigering#Billeder. Billedet skal enten være lagt op på dansk Wikipedia eller Commons for at du kan bruge dem. --|EPO| 11. nov 2006 kl. 16:57 (CET)

Være/have[redigér wikikode]

Jeg bemærker, at AndersGaardbo har gendannet Sebastjans ændring fra Efter at være bestået til Efter at have bestået uden en begrundelse. Jeg efterlyser en begrundelse for denne ændring i det jeg til (næsten) enhver tid vil have større tiltro til Sebastjans grammatik end andres (herunder min egen). --|EPO| 12. nov 2006 kl. 09:53 (CET)

Godt spørgsmål, jeg troede det var mig selv der havde skrevet det og begrundede derfor ikke min ændring. Undskyld. -AndersGaardbo
Uanset om det er din egen eller andres redigeringer bør du benytte dig af beskrivelsesfeltet. Det bør så vidt muligt anvendes ved alle dine redigeringer. --|EPO| 12. nov 2006 kl. 14:14 (CET)