Diskussion:Enforced

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Notabilitet?[rediger kildetekst]

Ud fra artiklens indhold har jeg svært ved at se, at gruppen opfylder Wikipedia:Kriterier for artikler. Ingen pladekontrakt, ingen bemærkelsesværdige koncerter - er det andet end et amatør/garageband? --Arne (Amjaabc) 8. jun 2008, 22:16 (CEST)


Ja det er andet end et garage-band...
De har holdt op til flere koncerter rundt omkring... hva betyder en pladekontrakt?
Hilsen Fizz (Skrev 217.157.130.155 (diskussion • bidrag) 16. jun 2008, 22:34. Husk at signere dine indlæg.)

Ja, det kan jo f.eks. betyde noget for, hvor kendte de er. At de har spillet flere koncerter rundt omkring gør dem ikke i sig selv interessante for en bredere gruppe, men hvis de f.eks. har spillet som opvarmning til et større band, så hjælper det nok lidt. Vær bare opmærksom på, at Wikipedia ikke er beregnet til PR for mindre kendte navne. Det er der mange andre kanaler til.
Der mangler stadig en god begrundelse for at de skal have en artikel i Wikipedia. --Arne (Amjaabc) 16. jun 2008, 23:06 (CEST)
Bandet har ikke engang en artikel på Encyclopaedia Metallum, som ellers betragtes som den definitive ressource for heavy metal (bortset fra mig selv selvfølgelig :P). Anyway, min konklusion er, at dette band endnu er for ukendt til at kunne berettiges til en artikel på Wikipedia. Kig i stedet gerne på nævnte Encyclopedia --Lhademmor 16. jun 2008, 23:53 (CEST)