Diskussion:Erik Klipping

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lolland-Falster Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lolland-Falster, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Lolland-Falsterrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er jeg den eneste, der har det lidt underligt med formen "Glipping" og ville foretrække "Klipping"? Den eksisterer ikke engang som redirect nu, men bruges faktisk i teksten.--Heelgrasper 14. jun 2005 kl. 03:36 (CEST)

Jeg har nu lavet redirects fra Erik Klipping og Erik 5. Klipping, så folk i det mindste kommer hertil.--Heelgrasper 16. jun 2005 kl. 00:25 (CEST)

Hvorfor har artiklen titlen "Erik Glipping", når stavemåden i resten af artiklen konsekvent er "Erik Klipping"? --Henrik Hansen 21. jul 2005 kl. 10:35 (CEST)

Godt spørgsmål - Kongehuset benytter selv stavemåden Klipping på deres hjemmeside, så det kunne se ud som om artiklen burde holde flyttedag. Nogle argumenter imod?? --Jørgen 21. jul 2005 kl. 10:41 (CEST)
Hvis jeg ikke har noget imod at du flytter, er det så sansynligt at nogen andre har~?Haabet 13. aug 2005 kl. 15:56 (CEST)
Der burde skabes konsekvens om formerne Glipping / Klipping. P.t. synes de to former at være brugt fifty-fifty i da. Wikipedia. -- Sebastjan 23. jan. 2005 kl. 09:20 (CET)


Her blev de overfaldet af en gruppe udklædte mænd, som myrdede dem alle.

Hvordan kunne de vide at de var udklædt hvis de alle blev dræbt? Kongen var dræbt af et stort antal knivstik, antaligt fordi alle var tvunget til at stikke ham for ikke at kunne forråde de andre. Haabet 13. aug 2005 kl. 16:03 (CEST)

Så alle skulle være "lige skyldige"? Interessant teori, men det lyder umiddelbart mest som om du prøver at drage anakronistiske paralleller til mordet på Cæsar... ;o) --dllu 17. apr 2007 kl. 14:56 (CEST)

Den første grundlov[rediger kildetekst]

Jeg forstår godt hvad forfatteren mener, men det virker umiddelbart som en tilsnigelse. Hvad med at rette til danmarks svar på magna carta?

Hertug Valdemar[rediger kildetekst]

I tredje afsnit under Styre omtales hertug Valdemar, men han var død 2 år forinden. Jeg er noget usikker på om han blot kan erstattes med Erik Abelsen, eller om afsnittet bør skrives om. (Skrev Pu (diskussion • bidrag) 8. jun 2011, 14:37. Husk at signere dine indlæg.)