Diskussion:Erik Nietzsche – de unge år

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har kopieret teksten fra Filmland.dk og har skrevet til dem for at få tilladelse til at kopiere teksten, og de svarede at jeg skulle søge om tilladelse hos SF-Film, for det var dem der har rettigerhederne til teksten. Det har jeg så gjort, og de svarede at det var ok.
Er det den rigtige fremgamgsmåde? Jeg er total nybegynder på det her
--Reben 31. jan 2007 kl. 20:04 (CET)

Tja, det kommer an på, hvad du har spurgt om, og hvad de har svaret. Hvis du fx har spurgt om lov til at bruge den på Wikipedia, og de har sagt ja, så er det ikke tilstrækkeligt. Hvis du har spurgt om lov til at udgive teksten under GFDL, og de har svaret, at teksten frit må bruges til ikke-kommercielle formål, så er det heller ikke tilstrækkeligt. Du bliver nødt til at gengive din kommunikation med SF-Film for at andre kan vurdere, om det er godt nok. Og så er der noget med en ny procedure for det, som jeg intet har kunnet finde om på de relevante sider, så det må andre forklare... --Heelgrasper 1. feb 2007 kl. 15:04 (CET)
Ny procedure er så meget sagt. Jeg har bare fået øje på OTRS efter jeg er blevet administrator på Commons. Vi kan lige så godt benytte os af, at der er et centralt sted til diverse tilladelser. --|EPO| 1. feb 2007 kl. 16:33 (CET)
Jeg er helt enig, men jeg det ville nok være en god ide med en lille omtale af det på fx Wikipedia:Kilder, hvor der i forvejen er et forslag til, hvordan man kan spørge om tilladelse til at bruge materialer. Så kunne selv jeg nok finde det, hvis jeg havde brug for det :) --Heelgrasper 2. feb 2007 kl. 16:57 (CET)