Diskussion:Europavej E20

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Estland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Estland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Estland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Bør denne artikel ikke flyttes til E20 (Danmark) eller lignende? Som det står på enwiki er motorvejen noget længere, end det fremgår af denne artikel. --Pred (diskussion) 29. apr 2006 kl. 17:24 (CEST)

Jo - det kan du have ret i! --Wassini 29. apr 2006 kl. 17:29 (CEST)

Kilde til Historie[redigér wikikode]

Jeg har Hallwag Atlas fra 1991 og fra 1993 hjemme, og den viser på motorvej Kolding-Knudshoved og Halsskov-Slagelse Øst og Ringsted-Amager klar før 1992. Strækningen Slagelse Øst-Ringsted var klar ca 1993. Kalvebodbroerne åbnede 1987. Jeg har også Hallwag Europa Atlas 1977, der er det kun motorvej Koldning-Odense V, passage Nyborg, Halsskov-Slagelse Øst og Køge-København S. I min fars atlas fra 1963 er det kun motorvej passage Nyborg og passage Korsør og motorvej under bygging passage Slagelse. --BIL 10. apr 2007 kl. 20:45 (CEST)

Hvis du ser under Motorveje i Danmark, kan du sådan nogenlunde se, hvornår de enkelte motrvejsstrækninger er blevet færdiggjort. Det nuværende system af europaveje er langt yngre end de første motorveje i Danmark. I øvrigt behøver en europavej ikke at være motorvej - f.eks. hullet i H-et på Lolland der først bliver lukket i 2008.--Lcl 10. apr 2007 kl. 21:38 (CEST)