Diskussion:Fønixordenen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Figurer som Sirius Black, Fleur Delacour kunne med fordel få deres egen side, og man kunne her så lave en simpel liste med links til de enkelte medlemmer amt evt. en kort tekst --Martin Manscher 16. okt 2009, 09:42 (CEST)

I samme ånd (og jf. diskussion:Familien Potter) har jeg flyttet en masse især biografisk tekst til andre artikler, primært Familier i Harry Potter og Bipersoner i Harry Potter-universet. Jeg ser ingen grund til at skrive biografier her, da denne side bør handle om Fønixordenen og relateret information - det vil IMHO sige hvilken betydning karaktererne har for Ordenens arbejde og omvendt, frem for at komme med lange biografiske forklaringer, der hører hjemme andetsteds. Som foreslået herover kan der med fordel linkes til de biografiske artikler for yderligere oplysninger. --Medic (Lindblad) 24. dec 2009, 04:06 (CET)