Diskussion:Farmakologisk receptkontrol

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Palnatoke: Jeg har set, du har rettet linket tilbage til den generelle sundhedsvæsen, i stedet for at det peger på det danske sundhedsvæsen. Jeg rettede oprindeligt linket, da artiklen i mine øjne omhandler danske forhold, hvorfor jeg mener, en henvisning til det danske sundhedsvæsen må være mest korrekt. Hvad synes du? --Lindblad 18. okt 2007, 13:56 (CEST)

Min umiddelbare tanke var at det da også måtte være noget, der skete i andre lande, og at artiklen derfor burde være internationalt orienteret. Hvis farmakologisk receptkontrol er et sær-dansk fænomen, bør linket naturligvis gå til det danske sundhedsvæsen (og så bør artiklen nok også specifikt nævne at det *er* et sær-dansk fænomen). --Palnatoke 18. okt 2007, 14:06 (CEST)
Et hurtigt blik over den reference, artiklen nævner, fastslår at bestemmelsen tager udgangspunkt i en afgørelse fra Europarådet - ergo kan denne artikel næppe kun omhandle danske forhold. Jeg bøjer mig, vi lader linket stå, som det er, indtil andet er beviseligt. --Lindblad 18. okt 2007, 14:16 (CEST)