Diskussion:Farmakonom

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklen bør opdeles, således at det er tydeligere, hvilke dele, der er sær-danske. --Palnatoke 21. mar 2008, 19:01 (CET)

Hvad tænker du mere præcist på? Alle dele i artiklen er vel "særdanske", idet de tager udgangspunkt i de danske forhold. Hvilke dele mener du, som ikke er "særdanske"...? --WikibrugerDu kan skrive til mig her... 22. mar 2008, 23:52 (CET)
Jeg ser nu at farmakonom-begrebet kun findes i Danmark. Det bør nok tydeliggøres. Jeg blev forledt af interwiki-linkene (jeg så linkene, men tjekkede ikke artiklerne) til at tro at det var et internationalt fænomen. --Palnatoke 23. mar 2008, 00:01 (CET)
Jeg har nu rettet lidt i afsnittet om de udenlandske forhold og skrevet en del til, således at det er blevet tydeligtgjort, at der er tale om en særdansk uddannelse og profession. Hvad synes du nu? :-) --WikibrugerDu kan skrive til mig her... 23. mar 2008, 00:30 (CET)
Det bør tydeliggøres allerede i første afsnit, at det er et rent dansk fænomen. --Palnatoke 30. sep 2008, 16:38 (CEST)
Jeg kigger på det... --WikibrugerDu kan skrive til mig her... 30. sep 2008, 17:48 (CEST)

For lang; for mudret[rediger kildetekst]

Artiklen er MEGET lang og meget specifik for ting som det kun er folk der allerede er inde i faget der interesserer sig for. Den bør skæres ned, for at gøre den mere læsevenlig. (Skrev 90.185.194.71 (diskussion) 30. okt 2012, 14:38. Husk at signére dine indlæg.)