Diskussion:Fiktive personer i Lost

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Lost Black Wikipedia.pngWikiProjekt
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lost, der er et forsøg på at koordinere dækningen af Lost-artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

I må tilgive mig min uvidenhed, men jeg kan ikke lade være med at undre mig, når artiklen (og kategorien) hedder "Fiktive personer i Lost". Er der også personer i Lost, som ikke er fiktive? Ellers synes jeg, det ville være smartere f.eks. at kalde artikel og kategori for "Figurer i/fra Lost".--Nikolaj 26. jun 2008, 23:38 (CEST)

Enig -- mit bedste bud er dog Karakterer i Lost --Hockeyindustrien 26. jun 2008, 23:39 (CEST)
Det hed artiklen faktisk i sin tid. Men brugen af "karakterer" faldt ikke i god jord, hvorfor jeg flyttede artiklen og faktisk siden har undgået termen fuldkommen :)
Og ja, der er nævnt ikke-fiktive personer i Lost (fx præsident Bush, Stephen King og Charles Dickins). Desuden er mange af personerne opkaldt efter eksisterende eller afdøde personer (fx Mikhail Bakunin, John Locke, Kate Austin og Jeremy Bentham). Ikke desto mindre er jeg enig i et nyt navn kunne klæde :) - Mark Jensen 27. jun 2008, 00:23 (CEST)