Diskussion:Filips Kirke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Den nuværende udgave af Filips kirke blev tegnet af arkitekt Rye og stod færdig i 1924

Hvordan skal dette forstås? Har der tildigere været en anden (ældre) Filips Kirke på stedet? -- Sebastjan 25. jun 2006 kl. 08:36 (CEST)

Eller erstattede kirken en midlertidig (barak)kirke? -- Sebastjan 25. jun 2006 kl. 12:35 (CEST)

Der har stået en kirke før - af træ. Men, der findes ikke s mange oplysninger og ej billeder af den, så derfor har det indtilvidere ikke lykkedes mig at få det med. [Bruger:Maltesen|Maltesen] 25. juni kl. 18.40 (CEST)


Boksen er bygget op, så en lodret streg | betegner en ny linie i tabellen. Du skal bare sætte en ny linie ind, der hvor du vil have et link - men husk at begynde linien med en lodret streg fx.

| www.kirke.dk

du skal bare huske at de skal ligge indenfor {{ og }}

apw 27. jun 2006 kl. 21:55 (CEST)

Super - tak for det :-) Maltesen 27. juni 2006 kl. 22.10 (CEST)

Hmm, når jeg prøver at tilføje flere links under kirken, kommer de ikke med. Hvorfor det? Maltesen 27. juni 2006 kl.22.20 (CEST)

Det har du helt ret i, men det var min fejl - tabellen er en skabelon, med et låst udseende. Derfor kan du ikke tilføje flere links i den. Det var jeg ikke opmærksom på. Havde det været en almindelig tabel, havde min fremgangsmåde været brugbar. Jeg ser du har lavet et afsnit med eksterne link - det er vist også den eneste brugbare løsning på problemet. apw 27. jun 2006 kl. 22:32 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

EPO satte slettemarkør No source sinceImage:Mindesten_Filips_Kirke.JPG: {{nsd}};

-- CommonsTicker 11. mar 2007 kl. 23:14 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

FrancoGG slettede Image:Mindesten_Filips_Kirke.JPG: In category [[:category:Unknown as of 11 March 2007|Unknown as of 11 March 2007]]; not edited for 7 days;

-- CommonsTicker 18. mar 2007 kl. 23:13 (CET)

Screening fra Københavns Kommune[rediger kildetekst]

Her er mere historie omkring den oprindelige Filips Kirke:

-- VicVal (diskussion) 19. sep. 2023, 17:20 (CEST)[svar]