Diskussion:Fixerum

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sammenskrivningsforslag: Denne artikel er foreslået sammenskrevet med Sundhedsrum. Fixerum (Fikserum), også kaldet et sundhedsrum eller brugerrum, er et sted hvor narkomaner, under overvågning af sundhedsfagligt eller socialpædagogisk personale, kan indtage medbragte stoffer.

Overvågningen giver personalet mulighed for rådgivning og råd til narkomanerne samt hindrer dødsfald på grund af overdoseringer.

Handel med stoffer er ikke tilladt i fixerum.

For nuværende, 2010, er fixerum ikke lovliggjort i Danmark medens man i en række lande, eksempelvis Tyskland, Holland, Schweiz og Australien, har gode erfaringer med anvendelse af denne type rum

Diskussion: Idden er på en vis måde god, men kun som et faktuelt bidrag til artiklen Fixerum, eller som oplysninger der kan linkes videre til. Artiklen Fixerum, handler om et kunstværk af det navn, og er et kunstnerisk forlag til en demokratisk debat i lokalområder omkring hvorledes et fixerum kunne tage sig ud hvis sådanne blev lovliggjorte i det offentlige rum. Der er altså ikke talle om et lovligt og virkeligt eksisterende fixerum. Sammenskrivningsforslaget kan derfor ikke helt bruges. Kun som kommentar (Skrev 89.239.228.173 (diskussion • bidrag) 22. maj 2010, 00:14. Husk at signere dine indlæg.)