Diskussion:Fjerde Internationale

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Danske del[rediger kildetekst]

Fjernelsen af delen om Danmark er uholdbar. For det første er kilden fra marxist.dk ikke blot en partisk kilde. Således henvises der i artiklen til videnskabelig litteratur i tråd med reglerne for videnskabelig troværdighed. Derudover er det oplæg der er en del af siden ikke decideret partisk da den omhandler begivenheder 50 år før Socialistisk Standpunkt, som har lavet oplægget, blev oprettet. Prøv faktisk at hør oplægget inden du bare fjerner det som kilder og ubegrundet beskylder det for at være partisk.

Derudover må løsningen på manglende kilder være at finde dem, ikke blot at slette halvdelen af artiklen. Jeg har nu indsat en litteraturliste over videnskabelig- og erindringslitteratur om emnet på dansk hvor man kan kigge videre hvis man er i tvivl.

Derudover mangler der en præcisering af hvor det præcis er at problemet om "partiskhed" skulle være i artiklen. Som jeg ser det er det ret nøgternt og neutralt det der står. (Skrev 77.215.190.33 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Man, får mere ud af bøger, hvis man lige viser hvilken del man mener det skal citere. Ex. [1] Mvh. --Trade (diskussion) 25. sep 2012, 18:56 (CEST)
Det, er nær umuligt at undersøge hvilke ting du lægger, ind når du ikke tilføjer et ISBN-nummer så folk hurtigt kan finde det. --Trade (diskussion) 25. sep 2012, 19:06 (CEST)
  1. ^ Larsen, pp. xxx