Diskussion:Fordøjelsessystemet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Bær venlist over med mig, er i gang her Bruger:Zilotte/sandkasse Fjerner Brug dimsen senere idag (fredag), så alle andre kan komme igang med at redigere, ingen har gjort det siden marts, så det haster jo nok.

Venlig hygge ZilotteMangler der ikke en kategori der hedder fordøjelsessystem eller fordøjelsessystemet ? Kan jeg bare lave en ? Det lidt rodet at navigere rundt i "fordøjelsen" her :-) --Zilotte 2. mar 2007 kl. 12:04 (CET)

Du kan lave den hvis du mener der er basis for det: artikler nok eller der vil komme det. Nordmændene har: no:Kategori:Fordøyelsessystemet - og englænderne har mange fine billeder, hvis det var noget at forbedre med? en:Gastrointestinal tract -- Mvh PHansen 2. mar 2007 kl. 12:53 (CET)
Den norske er fin, men jeg er lidt i tvil om hvordan jeg gør. Fordøjelsesystem/et skal jo være underkategori til både "Anatomi", "Fysiologi", "Kroppen" og "Biologi". Kan jeg lave denne artikel om til en underkategori? den har jo en fin beskrivelse af kategorien, der er vel ingen grund til at have 4-5 atikler hvor der står det samme, og der skal bare tilføjes et par organer, kirtler osv(nogen af dem er skrevet). Endvidere er der et link til fordøjelse der ser lidt overflødig ud. Artikler i kategorien "Biologi" har en der hedder afføring, den budre jo være artikel under fordøjelsessystem (og måske tilføres lidt seriøst indhold:-). Ligesom Mave er artikel i kategorien "Anatomi" og Urin er artikel i kategorien "Fysiologi" osv.
Det var så lige et par spørgsmål inden jeg bare retter, og jeg er også lidt i tvil om hvordan jeg gør. --Zilotte 4. mar 2007 kl. 15:17 (CET)
I den artikel, som hedder [[Kategori:Fordøjelsessystemet]] (eller hvad du nu kalder den?) indsætter du simpelthen følgende: [[Kategori:Anatomi]], [[Kategori:Fysiologi]], [[Kategori:Kroppen]] og [[Kategori:Biologi]]. Prøv dig frem, det er let nok. Mvh. --Sten Porse 4. mar 2007 kl. 16:46 (CET)
Jeg ved ikke om systemet udelukkende fungerer strikt hierarkisk eller om man også kan gå frem med "labels" (jf. Googles bookmarking-system) hvor man blot sætter en ny kategori på hvis man har brug for det. Du kunne prøve hos Brugerdiskussion:Leolaursen som har gjort en del i artikler inden for dette område. Eller gå frisk til den som Sten Porse skriver -- Mvh PHansen 4. mar 2007 kl. 17:00 (CET)