Diskussion:Frankrigsgade Kollegiet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Brandsen,

Tak for hjælpen med Frankrigsgade kollegiet. Først vil jeg beklage at jeg kom til at gemme siden om det hvide hus, men det var nu bare kopieret så jeg havde en arbejdsskabelon. Angående retsstavning, så er kollegiets navn med mellemrum, så derfor tillader jeg mig at rette det tilbage igen.

Det ville da vist være Danmarks første kollegium, der ikke kunne stave sit eget navn. Ifølge http://www.frankrigsgadekollegiet.dk/ er det nu i et ord. Derfor er det rettet tilbage igen-igen. --Brandsen 22. nov 2009, 20:39 (CET)
Tro det eller ej, så er det en stavefejl på kollegiets egen hjemmeside - det juridiske navn er med mellemrum.
Derfor står det i alle offentlige registre opført med mellemrum. Dette kan eksempelvis bekræftes ved en simpel søgning på krak (alternativt google, som formodentlig var fremgangsmåden Brandsen benyttede). Navnet er også opført med mellemrum hos www.kollegierneskontor.dk som er kollegiets administrator. Jeg håber dette er tilstrækkeligt til at lukke diskussionen én gang for alle. (Skrev 77.248.15.194 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Okay, hvordan ændrer man selve navnet på tråden? (Skrev 77.248.15.194 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Jeg kan bekræfte den særlige stavemåde. Ifølge BBR-meddelelsen for Frankrigsgade 50 er bygningens ejer stavet med mellemrum.
En flytning kan kun foretages af registrerede bruger - og det vil jeg gøre nu. --|EPO| COM: 22. sep 2010, 21:12 (CEST)
Jeg har nu flyttet til stavningen med stort K - så er det i det mindste tydeligt at fejlstavningen er en del af et navn. --Palnatoke 22. sep 2010, 21:39 (CEST)