Diskussion:Freddy Milton

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det skulle være muligt at få et billede ind i artiklen af Freddy - jeg har selv taget et i hans have engang - kan da spørge om det må bruges her, hvis der er af interesse. Beklager at jeg ikke er pålogget bruger, men jeg bruger wiki ofte. [Anders Christian Sivebæk, 8. august 2008]

Det er bestemt af interesse! Hvis det er dig der har taget billedet med dit kamera, så har du så vidt jeg ved rettigheder til billedet (og rettighederne til at opgive dem), men det kan jo ikke skade at spørge hovedpersonen, om han synes om, at billedet bliver brugt. Du skal oprette en konto og oploade billedet til Wikimedia Commons - og når du er i gang, kan du jo også oprette en konto her, og få dit eget brugernavn :-) --Anjoe (Anders) 9. aug 2008, 10:24 (CEST)

Døde links[rediger kildetekst]

Robotten har i flere tilfælde konstateret at den/de følgende eksterne henvisning(er) ikke er tilgængelige. Vær venlig at kontroller at dette er tilfældet, og ret eller fjern dem fra artiklen.

--WeggeBot 13. feb 2006 kl. 11:26 (CET)

Link rettet. --tsh 13. feb 2006 kl. 23:03 (CET)