Diskussion:Freden i Brömsebro

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Dansk fredsforhandligner[rediger kildetekst]

Vil det være en ide og samle artikler der omhandler danske fredsforhandlinger gennem historien som kongerækken? Kasper Holl. 9. juli 2005 kl. 22:12

Den bedste måde at gøre det på ville nok være at lave en passende skabelon (som de øvrige på historieportal) og forsyne de relevante artikler med den.--Heelgrasper 9. jul 2005 kl. 22:25 (CEST)
Jeg tænkte også bl.a. i selve artiklerne fx.
Foregående: Danske fredsforhandlinger Efterfølgende:
Freden i Knærød Freden i Roskilde

Så for at starte et sted, hvad kunne titlen være på en skabelon? "Danske fredsforhandlinger" eller fredstraktater? Måske en hel tredje.--Kasper Holl 9. jul 2005 kl. 23:20 (CEST)

Jeg synes ikke man kan se fredsaftaler som en entydig rækkefølge der relaterer til hinanden, der er andre begivenheder og forløb der kan spille ind. Var det ikke mere relevant med en kategori - f.eks. noget i retning af : Danmarkshistoriens forhandlinger og traktater e.l. ? vh. Nico 9. jul 2005 kl. 23:32 (CEST)