Diskussion:Frederiksborg Slotskirke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er der en artikel på vej her? Jeg vil nødig tilføje noget hvis der kommer en ny artikel. Saddhiyama 8. okt 2007, 22:25 (CEST)

Ja Saddhiyama der er en artikel på vej (klargør den på min private wiki), men du er da mere end velkommen til at tilføje noget hvis det er, så vil jeg prøve at flette det ind i mit bidrag når det kommer. --Broadbeer, Thomas 8. okt 2007, 22:30 (CEST)
Ok. Jeg bakser nok noget sammen på et tidspunkt. Det er kun nogle småting omkring den midlertidige kirke og digterne Anders Arrebo og Henrik Thomesen Gerner der var præster i den (den sidste har endda skrevet et digt om Slottet og situationen omkring den væltede trækirke - fra Holger Rørdams bog om "Arrebos Levnet" (1857)). Saddhiyama 8. okt 2007, 22:35 (CEST)
Lyder som nogle emner jeg ikke lige berører så det er jo godt (ikke en masse dobbeltarbejde men noget der udvider artiklen :D ) --Broadbeer, Thomas 8. okt 2007, 22:38 (CEST)
Så har jeg indsat my five cents ;). Hører måske mere til i artiklen om Hillerød Kirke, men den findes ikke endnu, og jeg føler mig ikke kvalificeret til at skrive den (nyere historie er ikke mit emne). Saddhiyama 9. okt 2007, 00:20 (CEST)


Den gamle døbefont[redigér wikikode]

Hej Thomas.

Du skriver at den sorte font står bag alteret. Det gjorde den altså ikke da jeg tog billedet. Der stod den i østre sideskib, mellem kongestolen og herskabsstolene svjh. --IbRas 20. okt 2007, 12:51 (CEST) Ok, nu er jeg 100% inde i hvor den stod, men min primære kilde (DK kirker) er jo også et par år gammel så tak for denne oplysning og endnu en gang tak for det store billedarbejde :). --Broadbeer, Thomas 21. okt 2007, 00:41 (CEST)