Diskussion:Frederiksborger

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kan evt. omdirigeres til Frederiksborghesten --- [ eller til byen Frederiks hvis den findes  ? ] -- Mvh PHansen 26. jun 2007, 11:34 (CEST)

Naturligvis - jeg havde slet ikke kigget efter den eksisterende artikel. Jeg retter til en omdirigering med det samme. Kan i øvrigt ikke se hvad du mener med "Frederiks" - byen (eller området så vidt jeg ved) hedder vel Frederiksborg, ikke bare Frederiks. -- JGC 26. jun 2007, 11:44 (CEST)
Det var vist en vits - hvad kalder man en borger fra Frederiks? --Palnatoke 26. jun 2007, 12:31 (CEST)
[ redigeringskonflikt med Palnatoke som er inde på noget af det rigtige ]
Hvis en Karupborger kan være en borger i Karup, kunne en Frederiksborger måske pr analogi være en borger i Frederiks, som ved opsalg i Topografisk Atlas viser sig at ligge ca. 5 km nordøst for netop Karup ( nærmere: 7470 Karup J ).
Her er et lille kort over byen: http://www.frederiks-skole.dk/information/bykort.htm
Muligvis er en borger i Frederiksborg en frederiksborgborger, men da en randersborger vist nok kaldes en randrusianer, er det ikke nemt. --- En skønne dag er der vel en frederiksborger der opretter en artikel for Frederiks. -- Mvh PHansen 26. jun 2007, 12:39 (CEST)
Jo jo - min humoristiske sans er vist taget på sommerferie ;). Men mht. betegnelser på byboere har vi hverken københavner, odenseaner eller esbjergenser (men dog århusianer og aalborgenser. Der er temmelig lang vej til det skulle være nødvendigt at have flertydighedssider eller lignende for at omtale en person fra en mindre by. -- JGC 26. jun 2007, 12:50 (CEST)