Diskussion:Frode Kristoffersen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg går stærkt ud fra, at vi taler om det tidligere Europaparlamentsmedlem, der ifølge fx siden her staves med K. Samme sted kan der findes nyttig biografisk info, der kan indarbejdes i artiklen.--Heelgrasper 23. jun 2005 kl. 22:39 (CEST)


Jo, hans efternavn staves Kristoffersen. Jeg har før også prøvet at tilføje hans fødselsdata, men blev afvist. Han er født 9. august 1931. Kan andre påføre dette? Mvh Frank R - 23. juni, kl. 22.44

Jeg har tilføjet fødselsdat og flyttet artiklen til det korrekte navn. Jeg vil skyde på, at dine problemer med at tilføje fødselsdata skyldtes, at andre havde redigeret i artiklen mellem det tidspunkt, hvor du begyndte at rette i den og det tidspunkt, hvor du ønskede at gemme dine ændringer. Det hindrer nu ikke, at man kan indsætte sine rettelser. Jeg undrer mig forøvrigt over følgende i artiklen: Han er bl.a. kendt fra TV2, hvor han rejste rundt i Europa og præsenterede EU-medlemslandene i 1989. Så vidt jeg kan se var han ansat hos DR på det tidspunkt, så hvorfor skulle han lave noget for TV 2?--Heelgrasper 23. jun 2005 kl. 22:53 (CEST)

Hej Heelgrasper: Tak for korrektionen og din kommentar til årsagen for mine problemer. Jeg er helt enig: TV2 skal udskiftes med DR. Det vil jeg lige tillade mig at gøre. Mvh Frank R - kl. 23.03.


Jeg rettede lige stavefejlen i korrespondent, men var lige ved at komme i konflikt med andre, der sad og arbejdede på den. Derfor gør jeg ikke mere lige foreløbig. Men hvis nogle vil tilføje data ud over dem på Heelgraspers link, så kan det tilføjes at han trak sig tilbage fra tv-journalist i 1999. mvh--tsh 23. jun 2005 kl. 23:10 (CEST)