Diskussion:Frugtnektar

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Overflødig parentes?[redigér wikikode]

Er betegnelsen "frugtnektar" flertydig? - ellers kan parentesen godt undværes i titlen. --Allano (Skriv til mig her...) 30. jan 2009, 22:10 (CET)

(Frugt)nektar er noget naturligt, der dannes i planter og måske ikke ligefrem er beregnet for mennesker til at drikke. Artiklen handler om noget andet, nemlig en EU-betegnelse for "saftevand", der kun behøver indeholde 50% frugtsagt.Bruger:Nillerdk 30. jan 2009, 23:50 (CET)
O.k. - parentesen kan beholdes. Men er der så konsensus om at oprette en {{flertydig}}-side om "frugtnektar", hvor der henvises til denne drik og nektar? --Allano (Skriv til mig her...) 31. jan 2009, 14:37 (CET)
Hvad er der galt med den nuværende flertydige Nektar? Nektar er en anelse bredere end frugtnektar - derfor mener jeg at den flertydige skal være og blive nektar. Bruger:Nillerdk 31. jan 2009, 15:56 (CET)
Der er intet i vejen med Nektar, men der er ikke grund til at have en titel med parentes, hvis der ikke er en tilsvarende titel uden parentes - i så fald skal der oprettes en flertydighedsside med titlen uden parentes. Mit spørgsmål er: hvad vil dansktalende finde det mest naturligt at kalde "frugtnektar" - drikken eller nektar, produceret af planter? --Allano (Skriv til mig her...) 31. jan 2009, 16:22 (CET)
OK. Du kan for min skyld smide parantesen. Jeg har formateret "harflertydig"-feltet for at gøre det endnu klarere i artiklen, hvad du ikke vil have i titelnavnet. Bruger:Nillerdk 31. jan 2009, 16:36 (CET)