Diskussion:Fugleedderkop

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det anbefales at ændre titlen til "fugleedderkopper". På dansk er "Tarantel" en bestemt art af jagtedderkopper, som lever i sydeuropa.

Det er kun på engelsk at "Tarantula" benyttes som betegnelse for fugledderkopper.

Jens(Skrev 85.82.218.206 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Enig og dermed flyttet.--Froztbyte 11. jun 2008, 22:55 (CEST)

Tarantel bør ikke henvise til fugleedderkop[rediger kildetekst]

Ordet Tarantel på dansk henviser til edderkoppen "lycosa tarantulas" (kilde: http://www.denstoredanske.dk/Kunst_og_kultur/Dans/Folkedans/tarantel), som er en art, der ikke har noget med fugleedderkopper at gøre. Tarantellen hører under familien Lycosidae (kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Wolf_spider), mens fugleedderkopper hører under familien Therophosidae (kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Tarantula.) Derfor bør søgeordet "Tarantel" under ingen omstændigheder henvise til artiklen om fugleedderkopper, da det vil bekræfte folks forkerte opfattelse af, at tarantellen er en fugleedderkop. (Skrev Kaj Framke (diskussion • bidrag) 9. nov 2010, 11:23. Husk at signere dine indlæg.)

Man må have glemt at slette omdirigeringen i forbindelse med flytningen. Omdirigeringen er nu slettet. --|EPO| COM: 9. nov 2010, 12:37 (CET)