Diskussion:Funserver

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Har tænkt mig enten at lave en ny artikel om World of Warcraft private servers, eller tilføje en sektion til World of Warcraft. Når jeg gør det, bør denne side slettes, da den er mangelfuld og egentlig ikke beskriver begrebet "funserver" rigtigt. --Zor 24. feb 2009, 08:28 (CET)

Hvis begrebet "Funserver" alene kendes inden for World of Warcraft og hvis ellers ikke teksten bliver meget omfattende, så vil det være fint at skrive det i artiklen om World of Warcraft. Til den tid kan denne artikel ændres til en omdirigering, så den peger på det rigtige afsnit i World of Warcraft. --MGA73 24. feb 2009, 09:28 (CET)
Begrebet kunne som godt blive brugt i sammenhæng med andre spil, men jeg har aldrig set det før. Men som sagt, er det en mulighed. --Zor 24. feb 2009, 12:07 (CET)
Indtil videre, omskriver jeg den til at være mere generel. Den kan altid blive slettet hvis nødvendigt. --Zor 4. mar 2009, 10:38 (CET)