Diskussion:Fussingø Gods

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Fussingø)
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Statens overtagelse[rediger kildetekst]

Århus Amt skriver, at overtagelsen (konfiskationen) skete i 1947 "som tysk ejendom". -- Poul G disk. 1. jul 2007, 01:59 (CEST)

Jeg tror altså IKKE at Fussingø lå i Viborg Amt, jeg ved ikke hvilke amter artiklen taler om, men hvis det er før 1970 tror jeg det var Randers amt, efter er jeg næsten sikker på det ENTEN må være Nordjyllands amt eller Århus amt!
Iøvrigt er de her amts angivelser for de fleste nutidege læsere næsten umulige at håndtere, det ville være MEGET bedre med et lille situations-kort!--mvh Per (PerV) 1. dec 2009, 04:34 (CET)
Det gjorde det så alligevel ... lå i Viborg amt--mvh Per (PerV) 1. dec 2009, 06:17 (CET)