Bruger:Poul G

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Mine genveje:

Poul G er født i 1964 og bor i Gistrup ved Aalborg.

Dagens tal (danske artikler): 266.229.

Interesseområder[redigér | redigér wikikode]

Mine interesser udgøres af følgende emneområder - og det er nok også her jeg vil bidrage med mere en blot småkorrektioner.

Svæveflyvning

Svævefly
Flytyper: Rolladen-Schneider LS3, Rolladen-Schneider LS4, Rolladen-Schneider LS8, Schempp-Hirth Duo Discus, Schempp-Hirth Ventus-2, Schleicher ASK 21, ... Pegase, Astir, Antares 20E, JS1,
Generel infoboks, som henter indhold fra wikidata ... Den er nu godt på vej - Skabelon:Infoboks svævefly, men der er et par hængepartier:
  • Når der hentes tal, konverteres der fra knob til m/s og herfra videre til km/t - det sker i Modul:Brug Wikidata, hvor konstanter er kodet direkte ind. Der er faktisk en konvertering til den grundlæggende SI-enhed på de fleste enheder, og denne burde anvendes. Se fx knob.
  • På infoboksens hjælpeside lykkedes det ikke at få oprindelseslandet vist i den kodede vejledning; givetvis fordi denne parameter går gennem Flagland ... bør fixes, men har ikke høj prioritet.
  • Fart og masse udnytter kvalifikatorer, hvor alle værdier vises. Det bør være muligt at udvælge værdier med en bestemt kvalifikator-værdi; ikke blot en hvor den pågældende kvalifikator er tilstedet. Konkret bør mindste synk vises sammen med ydelse, mens de øvrige fart-værdier skal være under mål og vægt.
  • Infoboksen skal bringes i anvendelse for ovenstående flytyper. Hvilket betyder, at der også lægges flere data over i wikidata.
Generelle faktaafsnit, som (som ovenfor) ... det røg over i infoboksen. Så må vi håbe der kan skrives nok til at infoboksen ikke overhaler brødteksten med for mange længder.
Termik
Hotspot
Termikkort

Øvelsespladsen[redigér | redigér wikikode]

Flyttet til sandkassen.

Sprog og nationalitet[redigér | redigér wikikode]

daDenne bruger har dansk som modersmål
en-3This user can contribute with an advanced level of the English language
de-2Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
no-2Denne brukeren/brukaren har god kjennskap til norsk
sv-2Denna användare har kunskaper på mellannivå i svenska
fr-1Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.


Dansker Jeg er dansker!