Diskussion:Gabriel R. Paul

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Uforståelig sætning[rediger kildetekst]

Herefter gjorde han tjeneste viceguvernør på et soldaterhjem nær Washington D.C. indtil den 13. juni samme år, hvor han overtog ledelsen af et militært asyl i Harrodsburg, Kentucky, indtil den 20. december, 1866.

I ovenstående sætning fra artiklen er det noget uklart, hvorfor der pludselig står "viceguvenør". Muligvis mangler der blot et "som" foran, men det virker i så fald stadig underligt med betegnelsen "viceguvenør" om en stilling på et soldaterhjem. Jeg er også lidt usikker på, om der vitterlig menes soldaterhjem som det forståes på dansk (en art "fritidshjem" for soldater). Der er vist også andre steder i artiklen, som virker lidt "undersat" fra et engelsk forlæg. --Heelgrasper 28. sep 2009, 04:24 (CEST)