Diskussion:Garri Kasparov

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

  Hvorfor skrive hans navn med engelsk transkription? I dansk transkription bliver det Garri Kimovitj.

  Vh--Eberfeld 18. nov 2006 kl. 00:17 (CET)

  Tja, vi bruger det mest almindelige navn på ting, og jeg har aldrig på dansk set det transkriperet sådan, som du foreslår. --Heelgrasper 18. nov 2006 kl. 00:19 (CET)

  Det gør man mange steder. Blandt andet i Hvem Hvad Hvor. Desuden må det vel også betyde noget, hvad der er korrekt og ikke kun, hvad flertallet bruger. Y`erne i slutningen af navne i den engelske transkription bliver til ij eller i på dansk. F.eks. Anatolij og Jurij i stedet for Anatoly og Yuri. Jeg tror desuden, at dansk transkription trods alt er det mest alm. De tre store morgenaviser bruger f.eks. DK transkription.

  Vh --Eberfeld 20. nov 2006 kl. 01:30 (CET)

  Billedadvarsel[rediger kildetekst]

  De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  Fred Chess satte slettemarkør No source sinceImage:Garry_kasparov.jpg: No indication that http://www.justchess.biz/ is copyright holder(diff);

  -- CommonsTicker 28. jan 2007 kl. 19:14 (CET)

  Bedste parti?[rediger kildetekst]

  Måske hans bedste parti; men mere sikkert det mest mærkelige, taget i betragtning af at hvids konge ikke optræder i diagrammet. Hvide bønder på bundlinjen giver vist heller ikke mening. (Skrev Mark(~V V~)Schacht (diskussion • bidrag) 11. nov 2018, 21:06. Husk at signere dine indlæg.)

  Der var sket en forskydning i stillingen, sikkert fordi den på et tidspunkt er blevet omskrevet fra tabel- til skabelonformat. Det er rettet. ~~