Diskussion:Georg Jensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det stadig eksisterende firma af samme navn skal vel have en artikel på et tidspunkt. Umiddelbart vil jeg mene, at artiklen om firmaet faktisk burde ligge her, men det kan der jo være delte meninger om. Er der nogen, der har en mening? --Heelgrasper 16. jun 2007, 03:55 (CEST)

Personen og firmaet der bærer hans navn er to forskellige ting. Personen var en anerkendt kunsthåndværker, mens firmaet, sølvsmedjen, senere er underlagt Royal Copenhagen. Der findes desuden et andet firma, et damask-væveri i Kolding, der også hedder Georg Jensen, opkaldt efter en helt anden kunsthåndværker. Så jeg ved ikke rigtig....--Staunited 16. jun 2007, 04:15 (CEST)

Georg Jensen er som firma et verdensnavn såvel som Georg Jensen som person var en milepæl i dansk sølvsmedekunst. http://www.skovlarsen.com (Skrev Johnsjov (diskussion • bidrag) 29. apr 2009, 19:51. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg synes ikke det er relevant hvilken af de tre (Georg Jensen Jewellery A/S, Georg Arthur Jensen og Georg Jensen Damask A/S) der er vigtigst eller betyder mest, men at den besøgende bliver ledt videre til det der har relevans for dem. Siden her burde i virkeligheden blot være en flertydig artikel der linker til de tre forskellige (flere hvis man vil have fx. Bent Georg Jensen mf. med. Makeybussines 19. jul 2011, 13:43 (CEST)