Diskussion:Gitte Seeberg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

VL-gruppe[redigér wikikode]

Jeg anfægter ikke, at Seeberg har været en del af VL-gruppe 67. Men når man søger på "67" eller "Gitte Seeberg" hos Dansk Selskab for Virksomhedsledelse, så dukker hun ikke op. Kunne det tænkes, at hun ikke længere er en del af denne gruppe? --|EPO| 17. maj 2007 kl. 16:59 (CEST)

Det kan udmærket tænkes. Hun stod på listen, da jeg indsatte oplysningen, men hun er der ikke nu. --Palnatoke 17. maj 2007 kl. 17:24 (CEST)

Tiltrædelse i WWF[redigér wikikode]

Jeg har rettet i artiklen, så det fremgår at Seeberg endnu ikke er tiltrådt i WWF. Det betyder desværre at artiklen vil fremstå i fremtid efter hendes tiltrædelse - jeg kunne ikke finde en formulering der holder både i dag og efter 1. september. NisJørgensen 9. jul 2008, 17:11 (CEST)