Diskussion:Go

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spil og Lege Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spil og Lege, et forsøg på at koordinere oprettelsen af spil- og legerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

"En sten må ikke placeres, så stillingen efter ens foregående træk gentages. Dette kaldes ko-reglen"

Denne regle kræver en uddybende forklaring

Kjeld Petersen (kjp) jeg har sat en link ind, som forklarer mere udførligt hvad Ko-reglen er. Beskrivelsen er (desværre) på engelsk. Er det fyldest gørende ?

Jeg har også sat en henvisning ind, til et sted hvor man kan hente en lille præsentation af spillet. Her bliver Ko-reglen også forklaret.

Østens svar på skak?[rediger kildetekst]

"Spillet er Østens svar på skak"? Ifølge engelsk wikipedia stammer skak fra Indien / Kina, så man kan vel ikke sige at go er Østens svar på skak? -Fred Bradstadt 2. jun 2005 kl. 11:55 (CEST)

Store dele af denne artikel lader til at være taget fra http://www.kgok.dk/go-intro.html. Det må vi vist ikke. --Pred 24. jan 2006 kl. 02:33 (CET)

Stort eller småt begyndelsesbogstav?[rediger kildetekst]

Her og f.eks. i Emanuel Lasker skrives spillet ret konsekvent med stort. Kan det virkelig være rigtigt? Det er vel et spil på linje med skak og poker, der jo ikke skrives med stort. --Arne (Amjaabc) 24. mar 2008, 18:15 (CET)