Diskussion:Googlisme

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tror den vil passe bedre i Spademanns Leksikon. --Lindberg 16. jun 2008, 01:18 (CEST)

Jeg tror, at den religion, som beskrives her, er en, som skribenten selv har opfundet. Derfor har jeg påsat en {{nonsens}}. Hilsen Christian Giersing 17. jun 2008, 18:13 (CEST)
Jeg tror godt nok ikke, skribenten selv har fundet på denne religion/joke. Den har jo en rimlig velorganiseret hjemmeside. Enwiki har også tidligere haft en artikel om "Church of Google". Jeg vil nu alligevel tilslutte mig skaren, da jeg er enig i at emnet ikke er notabelt nok. Googlisme har dog også en anden betydning. --DSS 17. jun 2008, 18:37 (CEST)
Men der er ingen tvivl om at religionen er en joke! :) --DSS 17. jun 2008, 18:40 (CEST)

Ifølge denne artikel er googlisme en ligeså seriøs religion som Det flyvende spaghettimonster så jeg synes at enten skal det flyvende spaghettimonster artiklen også slettet eller også skal artiklen om googlisme gendannes. [1] desuden har det både deres egen hjemmeside [2] og deres egen version af det 10 bude så det er altså en forholdsvis seriøs religion.den har ihvertfald mere notabilitet artiklen end artiklen om DFS da man også bl.a kan udanne sig som præst inden for googlismen og at det også har egen helligdag så den er under alle tilfælde mere seriøs end artiklen om DFS --Trade 6. nov 2010, 21:57 (CET).