Diskussion:Grøndalskirken

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Gendannet med det indhold jeg selv har skrevet. Jeg skriver til Elisabeth og beder om tilladelse til at gengive hendes artikel. Lidt tyndt at man ikke tillader citat med kildeangivelse.

/peter

Citatretten i ophavsretsloven forudsætter, at man citerer en lille tekstbid. Med det forstås ikke, at man kopierer flere afsnit. I det aktuelle tilfælde havde du kopieret ca. halvdelen af artiklenog desuden ikke angivet en kilde. Dermed er vi oppe på to en overtrædelser af citatretten. --|EPO| 26. mar 2008, 20:26 (CET)
Pudsede lige brillerne og så, at der faktisk er angivet en kilde. Men den kopierede mægnde falder fortsat udenfor citatretten. --|EPO| 26. mar 2008, 20:27 (CET)

Er nu i kontakt med Sognepræst Elisabeth Bøtkjær, som vil foranledige at korrekt og fyldestgørende information uploades, eller er det også en overtrædelse, nemlig at skrive om sig selv? Det bør dog være den mest troværdige kilde??pli 27. mar 2008, 07:52 (CET)

Det er ikke forbudt at skrive om sig selv, men det frarådes dog særdeles kraftigt af flere årsager - se Wikipedia:Selvbiografier. Den side optræder som et link i velkomsten på din diskussionsside, der efterhånden er to år gammelt.. --|EPO| 29. mar 2008, 21:47 (CET)