Spring til indhold

Diskussion:Gribskov Ungdomsråd

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Må man ikke linke til Rådets hjemmeside hvis den findes på en facebook gruppe? (Skrev Drasi (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Som jeg har skrevet til dig her er der ikke noget i vejen for at linke til et hvilket som helst site, hvis det bidrager noget relevant til artiklen. Jeg fjernede linket, da jeg ikke kan se relevansen af at linke til bemeldte Facebook-gruppe, der netop angiver hjemmesiden til http://www.gribskovungdomsraad.dk/. Derfor ligner linket til Facebook mest af alt reklame, hvorfor linket blev fjernet. Mvh. --Medic (Lindblad) 11. mar 2010, 02:31 (CET)

Hvis du tjekker "http://www.gribskovungdomsraad.dk/" vil du se at siden ikke eksistere vi ville gerne have den men det har vi ikke.Andreas Jørgensen 11. mar 2010, 02:53 (CET)

Diskussion går stadig ikke på hvorvidt der må linkes til en hjemmeside - det må der gerne - men om dette specifikke link er relevant eller ej - hvilket jeg ikke mener, det er. Om den reelle hjemmeside eksisterer eller ej gør ikke Facebook-gruppen mere relevant. --Medic (Lindblad) 11. mar 2010, 03:31 (CET)