Diskussion:Grimm E. Ulv og Hjulben

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hedder figuren ikke Grimm E. Ulv i stedet for Grim E. Ulv? Ellers fungerer ordspillet på grimme ulv ikke særligt godt. --Maitch 9. jan 2006 kl. 19:52 (CET)

Sådan husker jeg også navnet. Google viser dog en vis usikkerhed på området, selvom der er flere hits ved Grimm end Grim. --Heelgrasper 9. jan 2006 kl. 22:44 (CET)

Ups! Min fejl.

BBC 21. jan 2006 kl. 18:54 (CET)

En tilføjelse: En rigmand (japansk) betalte fornylig en pæn sum for at få skaberne til at lave et afsnit, hvor Grimm rent faktisk overlistede hjulben og endelig 'vandt' kampen. Har desværre ikke en henvisning. (Skrev Zilvador (diskussion • bidrag) 9. maj 2009, 09:22. Husk at signere dine indlæg.)

Start en diskussion om Grimm E. Ulv og Hjulben

Start en diskussion