Diskussion:Guds rige

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Bibelen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Bibelen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af bibelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har lavet definitionen så klar som mulig, for at undgå diskussioner om hvem der har ret i sin udlægning. Med denne definition vil man være dækket ind hvis man mener at Gud støtter en verdensregering med et menneske som konge eller den katolske kirke er Guds riges her på jorden eller... Jeg har kigget lidt på den svenske og engelske version af samme indlæg, men mener at deres definition er meget farvet af en bestemt udlægning. En hurtig søgning på nettet giver mange forskellige forklaringer. Ved at starte som jeg har gjort har jeg arbejdet ud fra det ønske at folk selv må drage deres konklusion om hvad Guds rige er. Så jeg vil ønske at folk der beslutter sig for at ændre i definitionen tænker meget over om det bliver en eller anden kirkes definition eller om det er en definition som vil passe på samtlige fortolkninger. --Molbo 3. jun 2007, 20:42 (CEST)

Uanset om intentiorne er gode er artiklens kvalitet meget lav. Wikipedia skal slet ikke beskræftige sig med at definere noget - den skal belyse hvad andre, troværdige kilder har at sige om emnet. Vil du sikre en neutral vinkel (hvilket naturligvis er vigtigt) er den eneste rigtige måde at gøre det på ved at inkludere alle væsentlige udlægninger der er gengivet i de troværdige kilder - ikke ved at føje yderligere, hjemmebryggede udlægninger til bunken.--83.89.0.118 24. dec 2009, 22:16 (CET)
Ellers fint arbejde mht. kildeangivelser. Jeg har ryddet op i resten.--83.89.0.118 24. dec 2009, 22:54 (CET)