Diskussion:Gudumlund Hovedgård

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Gudumlund 9280 Storvorde.

Er der nogen der har hørt rygterne om "den hvide dame"? Hun skulle angiveligt spøge ud fra præstegården. For nogle år siden hørte jeg rygter om at hun i sin tid var kone til præsten og boede på præstegården. Men at præsten blev forelsket i deres stuepige og sammen skulle de have muret konen inde i væggene og nu spøger hun i Gudumlund. Ikke at jeg tror på spøgelser men det er da en sjov historie at diskutere om :) For da jeg var lille, var jeg da bange for "den hvide dame"