Diskussion:Guns N' Roses

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Hvad med Charles Manson sangen på " spagetti"? Hvor gammel en skive skal man købe for at finde nummeret derpå? Look at your game girl....... Mvh. Døssing....

Den ligger stadig derpå, jeg købte albummet for et par måneder sidden og der var den der stadig som et "hidden track" efter "i dont care about you"--83.89.248.6 24. dec 2009, 00:41 (CET)

Objektivitet[redigér wikikode]

Jeg synes det virker som en lidt farvet kommentar:

"Det virkede dog lidt grådigt, at bandet udgav to seperate plader i stedet for at samle dem på det dobbeltalbum, og derved ikke få fans til at skulle betale for to"

Det er ikke objektivt. Kan man sætte en kilde eller en udtalelse på for at understøtte dette statement? Det kunne jo være ligeså meget for publicity at de udsendte UYI 1 og 2 på samme dag som for pengenes skyld.