Diskussion:Gutzon Borglum

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Chicago Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Chicago, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Chicago-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Gutzon Borglumer nok mest kendt for at være skaberen af Mount Rushmore. desuden varhan halvt dansker

Mona Fabricius skiver dette

Jeg er i gang med at lave slægtfoskning og frøste gang jeg så den amerikanske green af slægten var da jeg på hjørring lokal arkiv fik udleveret en slægttavle " lavet af lægen Jens Møller Haugaard Børglum og sendt til provst R . Hansted i Øster Brønderslev som ikke kunne finde bindeledet mellem niels knudsen Børglum som 1748-88 var sognedegn i øster brønderslev og hallund og Hr. erik nielsen børglum som var præst i øster brønderslev og hallund i 1629-47 ," ("-" ord taget fra C.Klitgaard's optegnelser om slægte Børglum)

C.Klitgaard har også forsøgt at finde binde ledet , men ikke fundet det ,alt det kan læse i "optegnelser om slægte Børglum" jeg skiver dette fordi jeg på det siste flere gange har set at navnet børglum stammer fra Børglum kloster og ikke fra byen børglum (i danmark stammer mange efternavne der ikke slutter på sen fra stednavne og er tit et navn der bliver tillagt en persom for at skellene 2 personer med samme for og efter navn ) jeg har prøvet at skive til de steder der har lavet udstilliger om den amerikanske green af slægten og spure om de ligger inde med de maglene led mellem de 2 ovenfor omtalte personer får jeg ikke nådet svag. mvh Mona Fabricius