Diskussion:Hærens Materielkommando

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Efter seneste tilføjelse fra Bruger:KLN står der nu i artiklen to forskellige datoer for oprettelsen af Hærens Materialkommando (den ene går igen i Hærens Tekniske Korps): 1. juli 1967 og 1. november 1968. Kun en af disse kan være korrekt. Tilføjelsen fremstår for øvrigt en smule som "smidt ind med en skovl", da oplysningerne om enhedens oprettelse allerede fremgik af artiklens indledning og derfor ikke bør gentages til sidst i artiklen, men tilføjelser indarbejdes i indledningen. --Heelgrasper 14. nov 2008, 03:05 (CET)

Beklager rodet. Det er svært at verificere - begge datoer nævnes i flæng. Jeg tror dog, at 1968-datoen handler om udflytningen til Hjørring og har rettet artiklen til derefter. Ret endelig, hvis du finder mere præcis information. --KLN 14. nov 2008, 20:54 (CET)