Diskussion:Høvl

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ang. andre sprog, så kan jeg altså ikke få hverken no. eller spansk til at blive det det skal. Jeg har ordet på thai, men ved ikke hvordan det skal skrives med dette alfabet.

--B. Mathias Askholm 16. jul 2005 kl. 13:43 (CEST)

Det ser nu ud som om i hvert fald den norske henvisning dur, men jeg er ikke sikker på hvordan spansk forkortes.

Og hvad med årstallene? Plinius 79, Bailey 1867 og lignende.

--B. Mathias Askholm 16. jul 2005 kl. 22:48 (CEST)

Tidligere på aftenen fjernede jeg de to interwiki-links es:Cepillo og no:Høvel, da de linker til ikke-oprettede artikler. (Hvis man klikker på de to links får man en besked om at artiklen "ikke findes endnu".) Nu er de to links imidlertid blevet genindsat i høvl-artiklen – hvorfor? -Fred Bradstadt 16. jul 2005 kl. 23:57 (CEST)

Det er på grund af mine misforståelser; jeg er endnu en novice. Jeg ser nu grant hvad du mener: Artiklerne findes ikke på de pågældende sprog. Jeg fjerner links til ikke existerende artikler. --B. Mathias Askholm 17. jul 2005 kl. 18:33 (CEST)


Jeg har nu ændret i artiklen om høvl, men jeg er endnu ikke tilfreds. Skulle der være en kompetent fagmand blandt wikipedianerne, tager jeg gerne mod belæring. Det er mange år siden jeg har haft en træhøvl i hånden, så meget har jeg glemt eller ligefrem fortængt. Artiklen trænger til yderligere bearbejdning, men det må komme hen ad vejen, lissom alt andet på disse sider.

--B. Mathias Askholm 13. jul 2006 kl. 09:28 (CEST)


Hvorfor kan jeg ikke få billedet af "høvljern med klap" som jeg har fundet på Hollandsk side "Blokschaaf" til at komme frem?

--B. Mathias Askholm 15. jul 2006 kl. 14:24 (CEST)