Diskussion:Hans Egede Medaillen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Oprettelse af kategori?[rediger kildetekst]

[[Kategori:Hans Egede-medalje modtagerer]] Jeg kan se at andre hædders bevisninger har en kategori til deres modtagere, ville det være en ide, for Hans Egede-medalen samt Gallatea medaljen?
--Gundestrup 4. jan 2009, 00:22 (CET)

I givet fald skulle den nok hedde noget mere mundret i stil med Kategori:Modtagere af Hans Egede-medaljen (og ellers skal der i hvert fald fjernes et r og indsættes en bindestreg). --Pred (diskussion) 4. jan 2009, 00:32 (CET)
Perfekt, det giver pt ikke mening af oprette den anden kat. da ingen af modtagerne findes på wikipedia... --Gundestrup 4. jan 2009, 17:02 (CET)

Opdatering af information[rediger kildetekst]

Det Kongelige Danske Geografiske Selskabs Egede Medaille i sølv er indstiftet på generalforsamlingen den 28. april 1916. Den tildeles „fortrinsvis for geografiske Undersøgelser og Forskninger i Polarlandene". Tegninger og overslag til medaillen blev fremlagt og vedtaget i rådsmødet den 2. december s. å. og bestyrelsen bemyndiget til at lade medaillen udfærdige. På grund af den første verdenskrig og deraf følgende mangel på materialer til stempler blev den først færdig i 1919. Medaillen er modelleret af kgl. hofgravør S. Lindahl, udgifterne afholdt af Hjerl-Fonden og udførelsen foretaget i kgl. hof juveler August Thomsens etablissement.

Det stammer fra 1955, er der så forsat copyright på det? Eller skal vi omformulerer det? --Gundestrup 4. jan 2009, 17:25 (CET)