Diskussion:Hans Peter Hansen (minister)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Billedet viser ikke den socialdemokratiske politiker Hans Peter Hansen, men derimod den sønderjyske politiker Hans Peter Hanssen (-Nørremølle), der var dansk minister 1919-1920, og som tidligere havde været medlem af den tyske rigsdag og den preussiske landdag. Sallingboen 12. aug 2007, 14:08 (CEST)

Ja, det ses jo også ganske tydeligt ved sammenligning med billedet på siden om ham: H.P. Hanssen. Der efterlyses endog et bedre billede af ham. Men det burde jo nok oploades på ny under det korrekte navn, inden det sættes ind i artiklen. --Brams 12. aug 2007, 15:39 (CEST)

"Socialdemokraterne"[redigér wikikode]

Jeg synes ikke, man kan skrive: "var en dansk politiker (Socialdemokraterne)", eftersom partiet dengang hed Socialdemokratiet og først mange år senere fik navnet Socialdemokraterne. På samme måde som at man ikke kan skrive Højre i stedet for Konservative Folkeparti.
--Hans Christophersen 12. aug 2007, 20:25 (CEST)