Diskussion:Hans Rustad (journalist)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


marts 2016[rediger kildetekst]

Det er en tynd stub, og der kan hentes mere fra norsk wiki, men da Rustad har fået en højere dansk profil med lanceringen af Document.dk synes jeg det var bedre at få ham oprettet. Desuden er der forvekslingsmuligheden med officeren, så er det rart, at artiklen er oprettet. Håber nogen har tid til at oversætte lidt mere fra norsk. Den norske artikel nævner ikke, at Document også er et forlag, så kilder til det skal findes andetsteds.--Batmacumba (diskussion) 5. mar 2016, 17:04 (CET)

Flyttet til diskussion[rediger kildetekst]

  • "Omtale i forbindelse med Utøya massakren:
    Netstedet fik betydelig medieopmærksomhed i mange lande i 2011, da det blev kendt at massemorderen Anders Behring Breivik havde kommentaret mange af dets artikler. Documents redaktion svarede ved at publicere en samling af samtlige kommentarer fra Breivik. Breiviks forsvarsadvokat Geir Lippestad mente Documents redaktør havde et medansvar for terrorangrebene i Norge 22. juli 2011 ..."
    Teksten er om netstedet, primært, og mangler wiki-notable (og selvstendige) referencer. Vinklingen til teksten er speciel, og måske ikke nøytral. 176.11.89.223 3. dec 2018, 11:16 (CET)