Diskussion:Hans Scherfig/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Uden overskrift[rediger kildetekst]

Det er ikke orden at skrive som der står i introduktionen og kommunist. Anbragt som oplysningen er, virker det nedsættende. Det ville f.eks.heller ikke være i orden at skrive sådan her:

Oscar Wilde var en engelsk humorist og homoseksuel.

Bill Clinton var en amerikansk præsident og løgner. (Monica Lewinsky - affæren) Jens Otto Krag var en dansk statsminister og promiskuøs.

I stedet for kan man korrekt i artiklen f.eks. skrive sådan her: "Hans Scherfig medlem af Danmarks Kommunistiske Parti fra 19xx til sin død i 19xx. Så får man en kontant encyklopædisk oplysning.

--Harlekin96 4. nov 2009, 04:40 (CET)

Så ret det dog!!!!!! Dette er en wiki, det står alle frit for rette i artiklerne. Tag dog at vise lidt initiativ i stedet for at blive ved med at komme med din negative kritik, og forvente at vi andre hopper og springer på tungen for dig! -- Danielle 4. nov 2009, 08:14 (CET)
Tak skæbne for en tone, du lægger for dagen, Danielle. Hvis den ændring, man overvejer at foretager formodes at være kontroversiel er det nu da fint at man lige vejrer stemningen på diskussionssiden. Harlekin96, jeg synes du er helt galt på den, når du siger, at man ikke kan skrive at han var kommunist. Når man er medlem af DKP må man formodes at være kommunist - præcis som man er homoseksuel, hvis ens kæreste er af samme køn. Det er en hel objektiv beskrivelse. --Brandsen 4. nov 2009, 08:29 (CET)
Jeg kan ikke se noget som helst kontroversielt i at ændre "er kommunist" til "er medlem af Danmarks Kommunistiske Parti", og er i øvrigt ret ligeglad med om der står det ene eller det andet. Men det går mig på, at Harlekin tilsyneladende har gjort det til sin mission at kritisere alting på WP uden selv at prøve at rette noget. Tak for din mail i øvrigt, Brandsen. -- Danielle 4. nov 2009, 08:44 (CET)
Har du levet under en sten de sidste par uger? Harlekin har ikke lavet andet end at komme med gold, meningsløs kritik. Det har ikke skortet på opfordringer til ham om at bidrage konstruktivt, fremfor at finde fejl alle godt ved findes. Det konkrete tilfælde er endnu et i en desværre endeløs række, så det er helt på sin plads at bruge den tone. -- Bruger:Wegge 4. nov 2009, 08:47 (CET)
Jeg ved godt Harlekin har været irriterende, men jeg synes godt man liiige kan overveje sine ord. Uden de opklarende kommentarer ser det altså voldsomt ud. --Santac 4. nov 2009, 09:06 (CET)