Spring til indhold

Diskussion:Havarti

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ost Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ost, et forsøg på at koordinere oprettelsen af osterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Detta er ett pragtfuldt exempel på uselt hantverk. Om du skriver om Havarti och Hanne Nielsen så håll dig til det. Hvorfor blanda in Frøken Elizabeth Kronborg?? Du kan ju begynna med att leta reda på Hanne Nielsens fullstændige navn och fød - død! Hon hette faktiskt Johanne, Ane, Margerethe Nielsen (1829-1903). Jeg synes at du skal fjærne Elizabeth Kronborg (mejerilærling? vilket kallades mejerska i Sverige!) ur din artikel om du ikke kan bevisa att det var din frøken Kronborg som var den som sålde in osten hos det danska kungahuset. Mvh O.Saemund.

God / Dårlig smag[rediger kildetekst]

Hvem har ret til at bestemme om smagen forringes/forbedres på en havarti flødeost? Meget mærkeligt... (Skrev 82.211.203.110 (diskussion • bidrag) 20. aug 2010, 17:28. Husk at signere dine indlæg.)