Diskussion:Held

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Spekulativ[rediger kildetekst]

Jeg har sat {{spekulativ}} på, idet jeg synes det er uheldigt, at spekulere i, hvorvidt held eksisterer eller ej og derpå prøve at komme op med et eksempel på hvordan man kan bevise hvorvidt det findes eller ej. Det svarer nærmest til at begynde at bevise om man har en sjæl eller ej og om der findes en gud eller ej. Enten er det vel noget man tror på eller også er det ikke. Men det ser ud til at artiklen i øjeblikket udbygges, så der muligvis ikke længere kun står det afsnit og man taler om held på flere måder end muligheder for et videnskabeligt eksperiment.--Sabbe 27. feb 2008, 12:30 (CET)

Er det forkert at have det med, hvor vidt det er en illusion eller ej? Og er det ikke neutralt nok? - Gen indsæt {{spekulativ}} hvis det stadig behøves
--Mooncry 27. feb 2008, 19:48 (CET)

Ordbogslignende afsnit[rediger kildetekst]

Jeg synes afsnittet om brug i det danske sprog er meget ordbogslignende. Kunne det i stedet høre hjemme på wiktionary eller skrives som mere encyklopædisk sammenhængende tekst, hvor man behandler eksempelvis hvorfor og hvornår de forskellige udtryk er taget i brug? --Sabbe 27. feb 2008, 12:30 (CET)

Arbejder på det, vil forsøge at optimere denne artikel, så vidt muligt, men lige i øjeblikket har jeg ikke tid til at kigge mere på den, vil vende tilbage til den, når jeg atter har overskud, og skal forsøge at gøre den mere encyklopædisk.
--Mooncry 27. feb 2008, 19:49 (CET)
Jeg har ryddet kraftig op i den; laver tilføjelser og flyttet en del til wiktionary. Kinamand 27. feb 2008, 21:11 (CET)