Diskussion:Henning Jensen (skuespiller)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Skrivebeskyttet[rediger kildetekst]

Der hersker i øjeblikket en uenighed mellem tre brugere (mig selv inklusive) om hvordan der skal henvises til DR. For at undgå flere gendannelser frem og tilbage, er artiklen nu skrivebeskyttet, og vi skal nå til enighed om hvordan det skal foregå fremefter.

Undertegnede og Bruger:CarinaT henviser til Wikipedia:Eksterne henvisninger, men jeg mener bestemt ikke at der slet ikke må henvises til DR. Det skal bare foregå på en mindre reklamerende måde. Bruger:Bigman mener at det må være en note værd, når DR lægger filmene ud til fri visning. Og det mener jeg bestemt. En note. Ikke 20 links - for det er netop ikke en note.

Det optimale ville være hvis det var beskrevet i en pressemeddelelse eller anden form for nyhed, der beskriver at det nu sker/er sket. Så kunne man tilføre en lille note med kildehenvisning hertil. --|EPO| COM: 16. jul 2012, 18:57 (CEST)