Diskussion:Henrik 8. af England

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Denne teksten ga meg mye hjelp til min prøve i engelsk monarki og britisk historie, tusen takk!

Henrik 8. af England[rediger kildetekst]

Jeg mener at have læst, at en af Henrik 8.´s mange elskerinder var Anne Boleyns to år yngre søster Marianne. Og at han med hende fik to børn. Det skulle være efter affæren med Bessie Blount, med hvem han også skulle have fået en søn. Jeg kunne godt tænke mig at få det af- eller bekræftet.

Henrik d. 8[rediger kildetekst]

Jeg kunne godt lide at vide hvad der var galt med Henrik d.8's ben. I serien The Tudors lider han af mange smerter i benet og har et åbent sår. Jeg har engang hørt han havde syfilis, var det hans sygdom? Hvad døde han af? Han blev jo ikke så gammel.