Diskussion:Hever Strøm

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sydslesvig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sydslesvig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sydslesvigrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Når man ser den tyske artikels længde, er det måske ikke helt fair at kalde emnet snævert. --Palnatoke 1. sep 2008, 20:46 (CEST)

Det kan du måske have ret i. Men det gælder vel med alle emner hvis man studerer dem grundigt nok. Der har siden 8. april 2007 altså snart 1½ år været sletteforslag på uden nogen kommenterede artiklen. Derfor sammenskrev jeg den med Vadehavet for at få tømt "fejllisterne" (men historikken kan jeg jo ikke selv flytte). --MGA73 2. sep 2008, 21:07 (CEST)
Jeg ser, at du nu har flyttet artiklen til Hever Strøm. Hvad synes du så vi skal gøre med markeringen "Snævert emne"? Og skal sammenskrivningen med Vadehavet tilbagerulles? Og der bør jo også gøres noget ved anmodningen om sammenskrivning af historikken her: Hjælp-diskussion:Samling af artikelhistorik#Hever Strøm. --MGA73 3. sep 2008, 00:03 (CEST)
Jeg forstår ikke nødvendigheden af at integrere artiklen i den overordnede artikel om vadehavet. Nationalparken eller Listerdyb har også egne lemmata. Det giver også mening i hensyn til deres enestående betydning. Det samme gælder for Heverstrømmen (som er op til i dag en fare for e.eks. Pelvorms geologiske stabilitet). --188.96.243.173 4. feb 2010, 13:34 (CET)